Σύγκριση Προϊόντων (0)

MIL-TEC Τσάντα Α' Βοηθειώ...

rating

15,00€

Μια τσάντα ώμου Α' Βοηθειών, της εταιρίας MIL-TEC, σε μαύρο ή χακί επιχειρησιακό χρώμα με το ιατρικό σήμα σε άσπρο ή άσπρο χρώμα αντίστοιχα.Μεγάλο κύριο διαμέρισμα με φερμουάρ 2 δυο κατεύθυνσεων2 πρόσθετα μικρά διαμερίσματα για καταμερισμό του περιεχ..

MIL-TEC Τσαντάκι Ατομικο...

rating

15,00€

Ένα τσαντάκι molle, από την εταιρία MIL-TEC. Ιδανικό για να χωρέσει όλο εκείνο τον εξοπλισμό επιβίωσης που χρειάζεται κάποιος σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κατάλληλο να προσαρμοστεί πάνω σε εξάρτηση, ζώνη ή σε κάποια άλλη τσάντα. Επίσης υπάρχει δυ..

Tac Med Downed Operator (DOK) Κιτ Α'...

rating

66,00€

Το DOK είναι ένα compact κιτ Α' Βοηθειών πεδίου μάχης που περιέχει τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση σοβαρών τραυματισμών με τους οποίους μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι επαγγελματίες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού. Το DOK είναι αρκετά "συμμαζ..

Tacmed.gr Κιτ Α' Βοηθειών Π...

rating

240,00€

Πρόκειται για έτοιμο πλήρες κιτ Α' Βοηθειών πεδίου μάχης από την Tactical Medical Equipment Greece. Ιδανικό για τον στρατό και γενικότερα τα σώματα ασφαλείας, μονάδες security, ασφάλεια πλοίων (marine security) κλπ.Γι' αυτο το κιτ επιλέχθηκε η Tac Me..

Ατομικό Κιτ Α' Βοηθειώ...

rating

100,00€

Το 5.11 SWAT IFAK είναι ένα ατομικό Κιτ Α’ Βοηθειών Πεδίου Μάχης (IFAK) που περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα υλικά σύμφωνα με την Επιτροπή Στρατιωτικής Φροντίδας Μάχης, γνωστή παγκοσμίως ως CoTCCC, για την αντιμετώπιση βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικών..

Ατομικό Κιτ Α' Βοηθειώ...

rating

144,00€

Το 5.11 Pro IFAK είναι ένα ατομικό Κιτ Α’ Βοηθειών Πεδίου Μάχης (IFAK) που περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα υλικά σύμφωνα με την Επιτροπή Στρατιωτικής Φροντίδας Μάχης, γνωστή παγκοσμίως ως CoTCCC, για την αντιμετώπιση βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικών ..

Ατομικό Κιτ Α' Βοηθειώ...

rating

135,00€

Το Meditac IFAK είναι ένα ατομικό Κιτ Α’ Βοηθειών Πεδίου Μάχης (IFAK) που περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα υλικά σύμφωνα με την Επιτροπή Στρατιωτικής Φροντίδας Μάχης, γνωστή παγκοσμίως ως CoTCCC, για την αντιμετώπιση βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικών τ..

Ατομικό Κιτ Α' Βοηθειώ...

rating

110,00€

Το Operator SWAT IFAK είναι ένα compact ατομικό Κιτ Α’ Βοηθειών Πεδίου Μάχης που παρέχει τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικών τραυμάτων. Η σωστή εσωτερική τοποθέτηση του περιεχομένου και το πλήρες άνοιγμα με φερμουάρ..

Ατομικό Κιτ Α' Βοηθειώ...

rating

133,00€

Το Parabag IFAK είναι ένα ατομικό Κιτ Α’ Βοηθειών Πεδίου Μάχης (IFAK) που περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα υλικά σύμφωνα με την Επιτροπή Στρατιωτικής Φροντίδας Μάχης, γνωστή παγκοσμίως ως CoTCCC, για την αντιμετώπιση βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικών τ..

Ατομικό Κιτ Α' Βοηθειώ...

rating

Το Patrol Pro IFAK είναι ένα ατομικό Κιτ Α’ Βοηθειών Πεδίου Μάχης (IFAK) που περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα υλικά σύμφωνα με την Επιτροπή Στρατιωτικής Φροντίδας Μάχης, γνωστή παγκοσμίως ως CoTCCC, για την αντιμετώπιση βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικώ..

Ατομικό Κιτ Α' Βοηθειώ...

rating

120,00€

Το StatPacks SWAT IFAK είναι ένα compact ατομικό Κιτ Α’ Βοηθειών Πεδίου Μάχης που παρέχει τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικών τραυμάτων. Η σωστή εσωτερική τοποθέτηση του περιεχομένου και το πλήρες άνοιγμα με φερμουά..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)