Σύγκριση Προϊόντων (0)

Tac Med Χειρουργική Αυτο...

rating

5,00€

ΠανίσχυρηΑνθεκτική ακόμη και στο νερόΒαριά κατασκευήΚόβεται εύκολα με το χέρι ή το στόμαΠοτέ δεν ξέρεις πότε και για ποια εφαρμογή θα σου χρειαστεί μια ισχυρή αυτοκόλλητη χειρουργική ταινία στο πεδίο της μάχης!Πλούσια σε διαστάσεις (5cm X 12m) αλλά σ..

Ταινία στερέωσης 3M Durap...

rating

Αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης 3M Durapore λευκού χρώματος από συνθετικό μετάξι με συνθετική κόλλα, υποαλλεργική. Επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και των υδρατμών, κολλάει ισχυρά ιδιαίτερα σε στεγνό δέρμα, αφαιρείται ανώδυνα και χωρίς να αφήνει υπολε..

Ταινία στερέωσης 3M Micro...

rating

Αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης 3M Micropore λευκού χρώματος (χάρτινη) από μη υφασμένο υλικό με συνθετική κόλλα, υποαλλεργική. Επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και των υδρατμών, κολλάει με ασφάλεια, σταθερά, αφαιρείται ανώδυνα και χωρίς να αφήνει υπολε..

Ταινία στερέωσης 3M Trans...

rating

Αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης 3M Transpore λευκού χρώματος από πλαστικό υλικό με συνθετική κόλλα, υποαλλεργική. Επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και των υδρατμών, κολλάει με ασφάλεια, σταθερά, αφαιρείται ανώδυνα και χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Είναι..

Ταινία στερέωσης Hartmann...

rating

Αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης Omnifilm της Hartmann πλαστική από πορώδες λεπτό διαφανές φύλλο με υποαλλερική συνθετική κόλλα. Επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και των υδρατμών, κολλάει με ασφάλεια, σταθερά, αφαιρείται ανώδυνα και χωρίς να αφήνει υπολ..

Ταινία στερέωσης Hartmann...

rating

Η αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης Hartmann Omnifix E είναι ταινία στερέωσης επιθεμάτων, αυτοκόλλητη, υποαλλεργική. Είναι κατασκευασμένη από μη υφασμένο υλικό (φλις) με συγκολλητική ουσία από συνθετικό καουτσούκ. Είναι ιδιαίτερα απαλή και εύκαμπτη. Διαθέ..

Ταινία στερέωσης Hartmann...

rating

Αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης Omnisilk της Hartmann από συνθετικό μετάξι λευκού χρώματος, με συνθετική υποαλλεργική κόλλα. Επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και των υδρατμών, κολλάει με ασφάλεια, σταθερά, αφαιρείται ανώδυνα και χωρίς να αφήνει υπολείμ..

Ταινία στερέωσης Leucopla...

rating

Αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης Leucoplast της BSN στο χρώμα του δέρματος με συνθετική κόλλα από καουτσούκ, επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και των υδρατμών χάρη στην πορώδη υφή της, κολλά με ασφάλεια, είναι σταθερή, με πολύ μεγάλη αντοχή. Λόγω του φυ..

Ταινία συγκράτησης Hart...

rating

Η αυτοκόλλητη ταινία συγκράτησης Omnitape της Hartmann από λευκό ρεγιόν με κόλλα από οξείδιο ψευδαργύρου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και μη ελαστική, με μεγάλη ικανότητα συγκόλλησης. Χάρη στις οδοντωτή άκρη της κόβεται εύκολα με το χέρι.Η αυτοκόλ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)