Σύγκριση Προϊόντων (0)

Steri-strip

rating

Αποστειρωμένα αυτοκόλλητα ράμματα Steri-strip της 3M. Ενισχυμένες ταινίες σύγκλισης δέρματος. Αποστειρωμένες αυτοκόλλητες ταινίες από πορώδες και non woven υποαλλεργικό υλικό.Διατίθονται δύο διαστάσεις:Κωδ 1546: 6mmx100mm, συσκευασία 1..

Ράμματα Braun Safil απορρο...

rating

Τα ράμματα Safil της Braun είναι πλεκτά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος με επικάλυψη, μέσης απορρόφησης. Το ράμμα Safil της Braun αποικοδομείται με υδρόλυση και παρέχει προβλέψιμη και αξιόπιστη απορρόφηση.Πλεονεκτήματα:Υψηλή αντοχή σε εφελκυσμόΕξαι..

Ράμματα Braun Silkam μη απο...

rating

Μη απορροφήσιμα πλεκτά ράμματα Silkam της Braun με κέρινη επικάλυψη από φυσικό μετάξι. Διαθέσιμα με κόπτουσα και στρογγυλή βελόναΤο ράμμα Silkam® είναι ένα μη απορροφήσιμο, πλεκτ;o και επικαλυμμένο ράμμα, κατασκευασμένο από φυσικό μετάξι νημάτων. Το ..

Ράμματα Ethicon Vicryl και Vic...

rating

VicrylΤο επικαλυμμένο ράμμα Vicryl είναι συνθετικό απορροφήσιμο αποστειρωμένο χειρουργικό ράμμα και αποτελείται από ένα συμπολυμερές που κατασκευάζεται από 90% γλυκολίδιο και 10% L-lactide.Το επικαλυμμένο ράμμα Vicryl ενδείκνυται για χρήση σε γενική ..

Ράμματα Neosorb rapid απορρ...

rating

Τα ράμματα Neosorb rapid RPGLA είναι πλεκτά, άχρωμα, συνθετικά απορροφήσιμα χειρουργικά ράμματα πολυγαλακτίνης 910.Το συνθετικό απορροφήσιμο χειρουργικό ράμμα Neosorb rapid RPGLA ενδείκνυται για τη συγκράτηση σε επαφή μαλακών ιστών, στοματικού β..

Ράμματα PGA απορροφήσι...

rating

Τα ράμματα PGA είναι πλεκτά, βιολετί, συνθετικά απορροφήσιμα χειρουργικά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος, με επικάλυψη PGA-PCI-copolymer.Το συνθετικό απορροφούμενο χειρουργικό ράμμα PGA χρησιμοποιείται για την συγκράτηση σε επαφή και τη σύγκλιση μα..

Ράμματα Prolene μη απορρο...

rating

Τα ράμματα PROLENE της Ethicon είναι είναι μη απορροφήσιμα, αποστειρωμένα χειρουργικά ράμματα που αποτελούνται από ένα ισοτακτικό κρυσταλλικού στερεοϊσομερούς από πολυπροπυλένιο. Η ραφή είναι μπλε για φαίνεται καλύτερα.Τα ράμματα PROLENE της Ethicon ..

Ράμματα Propylen μη απορρ...

rating

Το μη απορροφήσιμο χειρουργικό ράμμα PROPYLEN χρησιμοποιείται κυρίως για την συγκράτηση σε επαφή ή την σύγκλιση μαλακών ιστών ακόμη και σε οφθαλμολογικές επεμβάσεις,σε επεμβάσεις στο καρδιαγγειακό και νευρικό σύστημα. Ως υλικό είναι ιδιαίτερα συμβατό..

Ράμματα Silk μη απορροφ...

rating

Το ράμμα πλεκτής μη απορροφήσιμης μέταξας SILK μπορεί γενικώς να χρησιμοποιηθεί για την συμπλησίαση, συγκράτηση σε επαφή ή/και σύγκλιση μαλακών ιστών αλλά η χρήση του δεν ενδείκνυται για τους ιστούς του κεντρικού καρδιαγγειακού και του κεντρικού νευρ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)