Σύγκριση Προϊόντων (0)

Aniosgel 85 NPC 1L

rating

Το Aniosgel 85 NPC 1L της Anios είναι αλκοολούχο αντισηπτικό gel για την υγιεινολογική και χειρουργική αντισηψία των χεριών.ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣΤο Aniosgel 85 NPC 1L της Anios προσφέρει αντισηψία των χεριών δια της τριβής χωρίς τη ..

Aniosgel 85 NPC 500ml

rating

Το Aniosgel 85 NPC 500ml της Anios είναι αλκοολούχο αντισηπτικό gel για την υγιεινολογική και χειρουργική αντισηψία των χεριών.ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣΤο Aniosgel 85 NPC 500ml της Anios προσφέρει αντισηψία των χεριών δια της τριβής χωρ..

Aseptoman gel 1L αντισηπτικό ...

rating

Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών χωρίς ξέβγαλμα σε μορφή γέλης Aseptoman gel 1L του οίκου Dr Schumacher.Δραστικό ενάντια σε ιούς σύμφ. με EN 14476.Εξαιρετικά φιλικό πρός το δέρμα.Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για προστασία του δέρματος.Το Aseptom..

Baktolin pure 1L σαπούνι πλυσ...

rating

Βασικό σαπούνι πλυσίματος Bode Baktolin pure 1L για βαθύ καθαρισμό χεριών και σώματος.ΙδιότητεςΆμεσο και τέλειο αποτέλεσμαΚαλή ανεκτικότητα δέρματος ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήσηΟυδέτερο pHΜη αλκαλικό σαπούνιΧωρίς χρωστικέςΣύστασηAqua, sodium ..

Big Spray 1L απολυμαντικό ε...

rating

Το Big Spray είναι βιοκτόνο αλκοολούχο απολυμαντικό σπρέι μικρών επιφανειώνΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣΤο Big Spray προσφέρει ταχεία απολύμανση με ψεκασμό πάγκων εργασίας, αντικειμένων, συσκευών νοσηλείας, μικρών επιφανειών και εξοπλισμού (καρ..

Cutasept F 250ml spray αντισηπτ...

rating

Αντισηπτικό δέρματος Bode Cutasept F 250ml spray ταχείας δράσης για τα νοσοκομεία και την πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη. ΙδιότητεςΑντισηπτικό δέρματος για χρήση συνήθως πριν από ενέσεις και χειρουργικές επεμβάσειςΓρήγορη και αποτελεσματική δ..

Cutasept F Αντισηπτικό δέρ...

rating

Αντισηπτικό δέρματος για χρήση συνήθως πριν από ενέσεις και χειρουργικές επεμβάσεις·         Γρήγορη και αποτελεσματική δράση·         Καλή ανεκτικότητα δέρματο..

Cutasept feet 250ml spray αντισηπ...

rating

Αντισηπτκό δέρματος Bode Cutasept feet 250ml spray ταχείας δράσης για χρήση σε δημόσια ντουζ, πισίνες και σάουνες. Κατάλληλο σε περίπτωσεις παρατεταμένης χρήσης των ίδιων υποδημάτων, όπως μπότες από καουτσούκ, παπούτσια εργασίας και κάλτσες ή όταν τα..

Sterillium 1000ml αντισηπτικό...

rating

Αντισηπτικό χεριών χωρίς ξέβγαλμα Sterillium 1L της BODE σε υγρή μορφή, εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. ΙδιότητεςΆμεσο και τέλειο αποτέλεσμαΔεν αφήνει υπολείμματαΚαλή ανεκτικότητα δέρματος ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήσηΣύσταση στα 10..

Sterillium 500ml αντισηπτικό ...

rating

Αντισηπτικό χεριών χωρίς ξέβγαλμα Sterillium 500ml της BODE σε υγρή μορφή, εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. ΙδιότητεςΆμεσο και τέλειο αποτέλεσμαΔεν αφήνει υπολείμματαΚαλή ανεκτικότητα δέρματος ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση στα 100gr ..

Sterillium gel 100ml Bode ΑΠΟΛΥΜ...

rating

Το Sterillium® είναι ένα αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, κατάλληλο για Υγιεινή και Χειρουργική αντισηψία των χεριών με εντριβή. Η χρήση του Sterillium® πλεονεκτεί λόγω του ότι μπορεί να διεξαχθεί οπουδήποτε, χωρίς την ύπαρξη νεροχύτη ή νερού. Χρησιμο..

Sterillium gel 475ml Bode ΑΠΟΛΥΜΑ...

rating

Το Sterillium® είναι ένα αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, κατάλληλο για Υγιεινή και Χειρουργική αντισηψία των χεριών με εντριβή. Η χρήση του Sterillium® πλεονεκτεί λόγω του ότι μπορεί να διεξαχθεί οπουδήποτε, χωρίς την ύπαρξη νεροχύτη ή νερού. Χρησιμο..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)