Σύγκριση Προϊόντων (0)

Μάσκα οξυγόνου life care

rating

Η μάσκα οξυγόνου life care ενηλίκων και παιδική καλύπτει μύτη-στόμα και εφαρμόζει τέλεια λόγω της κατασκευής και του μεγέθους της. Η μάσκα οξυγόνου life care είναι κατασκευασμένη από διάφανο, καθαρό, μαλακό και ελαφρύ πλαστικό υλικό.Η μάσκα οξυγ..

Μάσκα οξυγόνου ματογυ...

rating

Η μάσκα οξυγόνου είναι κατασκευασμένη από άριστο, μαλακό, ατοξικό υλικό. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την άνεση του ασθενή, καθιστώντας τον ικανό, να τρώει, να μιλά και να κοιμάται με άνεση. Έχει σωλήνα μήκους 2 m. Ο σωλήνας είναι κατασκευασμένος έτσ..

Μάσκα προστασίας FFP3

rating

Μάσκα ενισχυμένη με φίλτρο για προστασία από μολύνσεις.Η μάσκα προστασίας  FFP3 προστατεύει την αναπνοή από μολυσμένα στερεά και υγρά πτητικά σωματίδια. Διαθέτει φίλτρο και λάστιχο για να μπορεί να κρεμιέται στο λαιμό. Έχει έλασμα στη μύτη για κ..

Μάσκες σκόνης

rating

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης, υποαλλεργικές με λάστιχο που εφαρμόζει πίσω από τα αυτιά.Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό υλικό non woven.Φέρουν παράλληλες πτυχώσεις σε όλο το πλάτος τους για την καλύτερη εφαρμογή και την καλύτερη κάλυψη του προσώπου.Διαθ..

Μάσκες χειρουργείου Ha...

rating

Μάσκες χειρουργείου Hartmann Foliodress loop με λάστιχο κατασκευασμένες από υποαλλεργικό μαλακό και ανθεκτικό υλικό φλις, χωρίς φυσικό λάτεξ. Διαθέτουν ενσωματωμένο μεγάλο και μαλακό επενδεδυμένο κάλυμμα μύτης. Προσφέρουν σε ασθενή και χρήστη αξ..

Μάσκες χειρουργείου Ha...

rating

Μάσκες χειρουργείου Hartmann Foliodress perfect με κορδόνι κατασκευασμένες από υποαλλεργικό μαλακό και ανθεκτικό υλικό φλις, χωρίς φυσικό λάτεξ. Διαθέτουν ενσωματωμένο μεγάλο και μαλακό επενδεδυμένο κάλυμμα μύτης. Προσφέρουν σε ασθενή και χρήστη αξιό..

Μάσκες χειρουργείου μ...

rating

Μάσκες χειρουργείου μιας χρήσης, τριών στρωμάτων (3ply), υποαλλεργικές με λάστιχο που εφαρμόζει πίσω από τα αυτιά.Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό υλικό non woven.Φέρουν παράλληλες πτυχώσεις σε όλο το πλάτος τους για την καλύτερη εφαρμογή και την καλ..

Μάσκες χειρουργικές π...

rating

Μάσκες χειρουργικές non woven με λάστιχο και προστατευτικό πλαστικό τζάμι (γείσο).Οι χειρουργικές μάσκες προστασίας διαθέτουν αντιθαμβωτικό  και αντιστατικό προστατευτικό πλαστικό τζάμι (γείσο) που καλύπτει την περιοχή των ματιών, προστατεύοντας..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)